Estudio Jurídico "Jiménez R. y Asociados"

Estudio Jurídico "Jiménez R. y Asociados"


15 de agosto 1080 casi Jejuí - La Encarnación - Asunción - Paraguay

Telefoon:595 21 498684 / 595
Vormen een groep van advocaten gewijd aan de optimale bescherming van de rechten en belangen van onze kiezers, zowel in de rechterlijke macht en de rechtbank, met meer dan dertig jaar onafgebroken ervaring in de Paraguayaanse forum, met de nadruk op de hoogste en bijscholing, evenals de absolute eerlijkheid van de procedures. Elk geval behandelt een team, dus de controle maximaliseren en risico's te minimaliseren.
De studie levert administratieve diensten in de civiele, commerciële, arbeid en controversiële jurisdicties, zonder voorbij te gaan vragen van constitutionele aard, ongeacht het verloop van administratieve en gerechtelijke procedures in het algemeen gekoppeld aan de genoemde privileges.
We richten ons ook op het adviseren van bedrijven en ondernemers zowel binnenlandse als buitenlandse.
De studie is gebaseerd op de eigen gebouw op 15 augustus nº.1080 bijna Jejui, het hart van de stad Asuncion, niet ver van het gerechtsgebouw, in een University District. Het heeft de nodige infrastructuur om de klanten de beste diensten in alle zaken met betrekking tot juridische kwesties, evenals een complete bibliotheek van nationale en buitenlandse werken die verband houden met de verschillende juridische disciplines.
Voor meer informatie bezoek onze website www.jimenezr.com 
 

Nuestras Páginas Amarillas en Español

Les invitamos visitar también:
^